Suomi on yksi parhaista maista yrittäjälle. Global Entrepreneurship Index 2017 -indeksin mukaan se sijoittuu tässä maailmassa seitsemänneksi.

Suomessa on vahva startup-kulttuuri ja se on onnistunut luomaan yrittäjiä tukevan ekosysteemin, joka tarjoaa heille erilaisia apurahoja ja avustuksia helpottaen heidän aloittamistaan. Suomen hallitus on myös asettanut startup-yrityksille edulliset verosäännöt, jotka ovat hyödyllisiä muihin Euroopan maihin verrattuna.

Suomen hallitus tarjoaa myös monia ohjelmia, joiden tarkoituksena on auttaa niin nykyisiä kuin yrittäjiä löytämään jalat Suomeen.

Suomi on siirtynyt yhdestä Euroopan köyhimmistä maista 1940-luvulla yhdeksi Euroopan rikkaimmista maista nykyään. Yrittäjyys on ansiota tästä edistymisestä.

Suomalaiset tunnetaan vahvasta työmoraalistaan, jonka ansiosta heidän on helppo siirtyä yrittäjäksi. Tämä vahva työmoraali näkyy jo nuorena. Lisäksi Suomessa on korkea yrittäjyysmenestys – lähes 70 % startup-yrityksistä kasvaa ja menestyy yrittäjänä.

Yrittäjyys on ollut nousussa Suomessa viime vuosikymmeninä, ja monet ihmiset perustavat uusia yrityksiä joka vuosi ja monet muut haaveilevat siitä edelleen.

Vuodesta 2017 lähtien Suomi on yksi maailman kilpailukykyisimmistä talouksista ja se on G20-ryhmän jäsen. Se on Euroopan johtava maa innovaatioiden ja kilpailukyvyn suhteen.

Suomella on suhteellisen uusi historia itsenäisenä valtiona, ja se ulottuu vain 118 vuoden ajalle siitä, kun se kuului Ruotsiin, Venäjään ja sitten taas Venäjään. Maa alkoi kuroa kiinni länteen 1970-luvulla. Vuonna 2008 alkanut maailmanlaajuinen finanssikriisi iski Suomeen raskaasti, kun sen talous romahti taantumaan viideksi peräkkäiseksi vuodeksi vuosina 2008–2013. Tämän seurauksena työttömyys nousi 3 prosentista 11 prosenttiin. Mutta vuodesta 2014 lähtien Suomi on mennyt vahvasti viennin ja innovaatioiden ansiosta, jotka ovat auttaneet maata toipumaan taantumasta

Apua pienyrityksille

Olipa sinulla kivijalka, verkkokauppa tai molemmat, etsit tapoja kasvattaa liiketoimintaasi.

Monille pienille yrityksille verkko on ainoa paikka. Ja jos asiakkaasi ei löydä sinua verkosta, kaikki kova työsi menee hukkaan.

Tämä osio tarjoaa vinkkejä pienyrityksille, kuinka saada kaikki irti verkkonäkyvyydestään.

Pienillä yrityksillä on paljon tekemistä. Markkinoinnista myyntiin kaikki on kamppailua. Mutta on joitakin tapoja, joilla he voivat saada hieman tauon yrityksen pyörittämisen raskaasta kuormituksesta.

Pienet yritykset voivat käyttää sosiaalista mediaa tuotteidensa ja palveluidensa markkinoinnissa. He voivat myös käyttää sähköpostimarkkinointia toisena tapana tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, jotka eivät ehkä vielä tiedä heistä. Nämä strategiat auttavat pysymään kilpailijoidensa perässä ja jopa pysymään niitä edellä, jotka saattavat tehdä samaa kuin he kalliimmilla kanavilla, kuten televisio- ja radiomainoksilla.

Pienet yritykset tarvitsevat paljon apua saadakseen verkkonäkyvyytensä toimimaan. He tarvitsevat apua asiakaspalvelussa, markkinoinnissa ja sosiaalisessa mediassa. Kaikista palveluvaihtoehdoista voi olla vaikeaa päättää, mitkä palvelut sopivat heille.

Tässä osiossa tutustutaan kolmeen eri osa-alueeseen, joihin pienyritykset saattavat haluta tutustua apua etsiessään: asiakaspalvelu, markkinointi ja sosiaalinen media.

Kasvata yritystäsi kanssamme

Yrityksillä on erilaisia tarpeita, ja voimme auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi.

Tämä osio tarjoaa tarkistuslistan siitä, kuinka voit kasvattaa liiketoimintaa kanssamme. Se alkaa puhumalla tiimistämme ja siihen, mihin he ovat erikoistuneet.

Meillä on joukko intohimoisia ammattilaisia, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita. Tiimiimme kuuluu kehittäjiä, suunnittelijoita, sisällöntuottajia, sosiaalisen median johtajia, asiakaspalvelun edustajia ja paljon muuta! Emme pelkää astua ulos laatikosta tai ottaa vastaan uusia haasteita.

Tämä osio kertoo, kuinka voit kasvattaa liiketoimintaasi kanssamme. Autamme tekemään yrityksestäsi kannattavamman tarjoamalla parhaat markkinointipalvelut.

Tämän osion tavoitteena on esitellä sinulle palvelumme siitä, kuinka voimme tehdä yrityksestäsi kannattavamman tarjoamalla parhaat markkinointipalvelut. Johdanto sisältää lyhyen selvityksen siitä, millaisia markkinointipalveluita tarjoamme, sekä esimerkkejä siitä, keitä olemme auttaneet näiden palvelujen kanssa.

Olemme digitaalinen toimisto, joka on erikoistunut verkkosivustosi sisältöön. Teemme yhteistyötä kaikenkokoisten yritysten kanssa auttaaksemme niitä maksimoimaan verkkonäkyvyytensä sosiaalisen median, bloggaamisen ja tekstinkirjoittamisen kautta.